Spreeuwenberg Automotive
Kanaalweg 11
5766 PN Griendtsveen

T: +31 (0)493 - 529397

E: info@spreeuwenberg
automotive.nl


KvK nr: 12058013
Rabobank: NL 74 RABO 0109786912
BIC RABONL2U
BTW nr: NL 1600.25.345.B.01
Onderhoud
Om het vertrouwen in uw auto te behouden heeft uw auto onderhoud nodig en van tijd tot tijd dient er misschien iets gerepareerd of vervangen te worden. Daarvoor bent u bij Spreeuwenberg Automotive aan het juiste adres.
Onze werkplaats is volledig ingericht met moderne gereedschappen en diagnose apparatuur. Naast het normale onderhoud kunt u bij ons ook terecht voor de APK-keuring, het vervangen van de banden en het uitvoeren van ruitreparaties of vervanging van de ruiten van uw auto. Bovendien zijn alle merken van harte welkom bij Spreeuwenberg Automotive!
Mocht u uw auto moeilijk kunnen missen dan bieden wij u tevens vervangend vervoer aan.

Diagnose
Tegenwoordig is er steeds meer elektronica in een auto aanwezig, wat natuurlijk ook voor de nodige storingen kan zorgen.
Bij Spreeuwenberg Automotive kunt u terecht voor diagnose en reparatie van elektronische en mechanische storingen in moderne benzine-, diesel- en veiligheids- en comfortsystemen. 
Denk hierbij aan airbagstoringen, abs storingen, het resetten van het onderhoudsinterval en storingen in het inspuitsysteem . Met behulp van moderne en originele apparatuur heeft Spreeuwenberg Automotive de mogelijkheid de storingen uit te lezen en te repareren.

Elektronica
Naast onderhoud en diagnose houden wij ons ook bezig met het op- en inbouwen en repareren van moderne voertuigenelektronica. Ook het vervaardigen, herstellen en restaureren van kabelbomen is voor Spreeuwenberg Automotive geen probleem.

Autosport
Spreeuwenberg Automotive houdt zich ook bezig met de race-, rally en autocrossauto’s.
Alles wat hierbij komt kijken: opbouw, inbouw en programmeren van motormanagement, datalog, veiligheids- en kabelboom systemen.

Airco
Ook uw airco heeft onderhoud nodig. Bij ons kunt u terecht voor uw airco service beurt van de auto.
Wij reinigen uw airco voor u. En ook kunnen wij u airco-systeem verversen/vullen. Mocht u andere vragen hebben op het gebied van uw airco-systeem neem dan contact met ons op.